Koffie ochtenden dit seizoen

13 december 2022

De koffieochtenden zullen tot het eind van dit lyceumclub- seizoen (juni 2023) plaatsvinden bij de Golfbaan. De afgelopen tijd is gedacht aan een ander onderkomen en die mogelijkheden zijn uitgebreid onderzocht. We hebben diverse accommodaties van binnen en buiten bekeken, dat leverde geen goed alternatief op voor de Golfbaan. Of er was geen parkeergelegenheid, geen gezellige zaal, reeds bezet door andere clubs, te ver weg, niet per bus bereikbaar, geen prettige algemene indruk etc. De locatie zal tijdens de ALV eind maart 2023, ook op de agenda staan en onderwerp van gesprek zijn.

Het gegeven dat we inmiddels meer dan 70 leden tellen, waarvan gelukkig een groot aantal op de "koffie"  komt, brengt met zich mee dat er tijdens die ochtenden heel gezellig gepraat wordt. Daarom zijn we van mening er goed aan te doen om nu voor de Golfbaan te kiezen. Ter vergelijking, 10 jaar geleden telde de Lyceumclub Nijmegen ongeveer 45 leden.

Het parkeren lukt op het eigen terrein, soms iets verder lopen maar daar staat tegenover dat er zich geen drukke weg tussen ons en de (lekkere) koffie of cappuccino bevindt. Ook diegenen die met de bus komen moeten niet aarzelen dat te laten weten, zij worden dan bij de bushalte opgehaald.

We gaan de Rozenhof  zeker niet verlaten, het blijft nog steeds onze stek voor de lezingen en de boekenclub. In het MB en op de website wordt steeds duidelijk vermeld waar de activiteiten plaatsvinden.